“Simplicity is the key to brilliance.”

Wil u uw sportprestaties verbeteren en bent u op zoek naar een personal trainer / personal coach in de regio Oudenaarde, Zottegem, Gent?

Kies dan voor de ervaring en knowhow van Jo Zwaenepoel.

TRAINING VOOR EEN SPORTEVENEMENT?

Personal coach Jo Zwaenepoel wil mensen inspireren om met gezondheid, beweging en sport bezig te zijn door training, advies, testen, stages en yoga aan te bieden.  

'We focussen op zwemmen, fietsen, lopen en triatlon. Ik werk met wekelijkse sportschema’s en lactaatmetingen.

Vanuit deze wetenschappelijke benadering,  werken we samen richting een specifiek sportevenement. 

TESTEN VOOR ZWEMMEN, FIETSEN en LOPEN

Wie graag weet hoe het staat met zijn basisuithouding en in welke zones hij of zij best traint, kan zich inschrijven voor een lactaattest of inspanningstest. Dit is mogelijk voor zowel zwemmen, fietsen als lopen. Deze testen worden aangeboden vanaf 90 euro.

Jo ontwikkelt ook sportschema’s voor groepen bij bedrijven of bij clubs ter plaatse.

Dit kan niet alleen in de regio Oudenaarde en Gent, maar in heel Vlaanderen. U kan deze personal coach ook inschakelen om zwemles of yogales te volgen. Nog vragen? Of een afspraak maken? Contacteer ons beslist. Wij helpen u graag verder!


Kona - Kaliu Pier - SWIM exit - 8 oktober 2022


Overweegt u een inspanningstest of lactaattest in de regio Oudenaarde te laten afnemen?

Hoogtijd om kennis te maken met Better Sports Balance, uw personal trainer voor diverse sporten zoals zwemmen, fietsen, lopen en triatlon.

Wie graag weet hoe het staat met zijn basisuithouding en in welke zones hij of zij best traint, kan zich inschrijven voor een lactaattest, zowel voor zwemmen, lopen als fietsen.

We starten met een intakegesprek, daarna nemen we de tests af en bepalen we de trainingszones. Vanuit dit onderzoek stellen we evenwichtig programma op waarmee je aan de slag kan.

Lactaatmetingen / inspanningstesten kunnen individueel afgenomen worden of voor groepen, clubs, verenigingen of bedrijven.

Meer informatie en/of inschrijven via website contact. 

Inspanningstesten en lactaattesten worden aangeboden vanaf 90 euro.

Wist u dat Better Sports Balance in de regio Oudenaarde en/of op locatie ook zwemlessen, trainingen en yoga aanbiedt? Vraag gerust meer informatie over onze activiteiten en prijzen.